Kocaeli’de de Atatürk'e secde görüntüleri çıktı… Okul müdürü görevden alındı!

10 Kasım'da Atatürk'ü anma programı kapsamında ilkokul öğrencilerin Atatürk fotoğrafına secde ettirildiği görüntülerin bir benzerinin de Kocaeli’de yaşandığı ortaya çıktı. Etkinliğin düzenlendiği okul müdür görevden alındı.

Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliklerinde, öğrencilerin Atatürk fotoğrafına secde ettirildiği görüntülerin bir benzerinin de Kocaeli’de yaşandığı ortaya çıktı.

DerinceÇenesuyu İlkokulu’nda 10 Kasım günü düzenlenen etkinlikte, bir çocuk elinde Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafı tutarken, diğer çocuklarda Atatürk ilkelerinin yazılı olduğu bez şeritleri tutarak fotoğraf önünde secde etti. 

Görüntüler bir veli tarafından kaydedildi. O görüntülerin Milli Eğitim Bakanlığına gönderilmesi sonrası soruşturma başlatıldı. Derince Çenesuyu İlkokulu’na gelen müfettişlerin incelmesi sonrası hazırlan rapor bakanlığa sunuldu

Milli Eğitim Bakanlığı, Derince Çenesuyu İlkokulu Müdürü Süleyman Beyazyüz’ün görevden alınmasına karar verdi.

Süleyman Beyazyüz

07 Ara 2019 - 09:09 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.