Kocaeli, Kitap Fuarı’na akın etti!

Kocaeli Kitap Fuarı 11. senesinde daha ilk günden Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen kitap fuarı olduğunu kanıtladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 11.’sini düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı. Türkiye’nin en önde gelen yazarları ve sevilen isimlerini konuk edecek olan 11. Kocaeli Kitap Fuarı’na daha ilk günden kitap tutkunları adeta akın etti. 

Kitap Fuarı’nın gerçekleştiği Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki otopark tamamıyla dolarken giriş kapısında uzun kuyruklar oluştu.

Aileleri ile gelen kitapseverler fuarın ilk günü İlber Ortaylı, Ayşe Kulin, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Erhan Altunay, Didem Aslan Yılmaz, Aret Vartanyan, Buket  Uzuner, Ardan Zentürk, Can Yılmaz , Zaafer Algöz gibi isimlerin söyleşi ve imzalarını takip etme şansı yakaladı. 

Söyleşilerin olduğu 4 salonu kitapseverler hınca hınç doldurdu. Sevdikleri yazarlardan imza almak isteyenler yine uzun kuyruklar oluşturdu.

Kocaeli Kitap Fuarı ikinci gününde de önemli isimleri konuk edecek. Canan Kararay, Hatice Kübra Tongay, Cem Seymen, Hatice Kübra Tongar, Nevzat Tarhan, Ömer Tuğrul İnançer, Serdar Tuncer, Erhan Çelik, Gözde Erdoğan, Oktay Tiryakioğlu 28 Nisan Pazar günü kitapseverlerle buluşacak isimlerden sadece birkaçı olacak.

27 Nis 2019 - 16:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.