Kocaeli için sıcak hava uyarısı… O ilçe 38 dereceyi görecek!

Kocaeli’de hafta sonu çok sıcak hava bekleniyor. Gölcük’te hava sıcaklığının 38 dereceyi geçmesi bekleniyor.

Kocaeli için sıcak hava uyarısı… O ilçe 38 dereceyi görecek!
Haber albümü için resme tıklayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre Kocaeli’de hava sıcaklıkları özellikle hafta sonu çok artacak. Kocaeli’de bugün beklenen en yüksek hava sıcaklığı 31 derece olacak. Yarından sonra hava sıcaklıkları artmaya başlayacak. Yarın Kocaeli’de 33 derece olacak olan hava sıcaklığı, Cumartesi günü 35 pazar günü ise 34 dereceye olacak.

 

GÖLCÜK YANACAK

Hafta sonu Kocaeli’de en yüksek hava sıcaklığının Gölcük’te yaşanması bekleniyor. Gölcük’te Cumartesi ve pazar günü termometreler 38 dereceyi gösterecek. İzmit’te ise Cumartesi günü beklenen en yüksek sıcaklık 35 derece olurken, pazar günü ise 34 derece olması bekleniyor. Hafta sonu Kandıra’da denize girmek isteyenler içinde sıcak hava diğer ilçelere göre daha az etkili olacak. Kandıra’da hafta sonu hava sıcaklığı 31-32 derece civarında olacak.

İşte ilçe ilçe beklenen hava sıcaklıkları;

27 Ağu 2020 - 11:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.