Kocaeli'de 815 öğretmenin yeri değişti

İl içi atama başvuruları kapsamında Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişti

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından il içi atama ve tayin sonuçları duyuruldu. Buna göre 20 -27 Temmuz tarihleri arasında sistem üzerinden atama başvurularında bulunan öğretmenler için 28 Temmuz’da atama sonuçları duyurulmaya başlandı. Bulunduğu kurumda kadrosunun 3 yılını tamamlayan öğretmenler tarafından yapılan il içi yer değişikliği başvurusunda görevden ayrılma işlemleri ise 4 Ağustos tarihinde başlayacak.

KOCAELİ’DE 815 ATAMA

Kocaeli’de 815 öğretmenin yeri değişirken aralarında fen bilimleri, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, matematik gibi branşlarda görev yapan öğretmenlerin olduğu il içi yer değiştirmede, en çok okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin başvuru yaptığı bilgisi edinildi. Ayrıca bazı okullarda müdür yardımcısı olarak görev yapan kişilerin ise il içi atama kapsamında yeni okullarda öğretmen olarak görev yapacağı öğrenildi.

Görev yeri değişen öğretmelerin listesi için TIKLAYIN

#

03 Ağu 2020 - 12:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Darısı il milli eğitim müdürünün başına!

Beğen(1)

Beğenme(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 12:47