KO-MEK’ten Körfez Belediyesi’ne Office Programı eğitimi

Office Programının tüm detayları Körfez Belediyesi personeline aktarılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, Körfez Belediyesi personeline Office Programı eğitimi vermeye başladı. Eğitim, Office programının belediye personeli tarafından daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak.

 

HAFTADA İKİ GÜN

Körfez KO-MEK Kurs Merkezi’nde başlatılan eğitim haftada iki gün 13.00 ile 20.00 arasında gerçekleştiriliyor. Eğitime Körfez Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan personel katılıyor.

 

OFFİCE PROGRAMI TÜM DETAYLARI İLE ÖĞRETİLİYOR

Körfez Belediyesi’nin talebi üzerine düzenlenen eğitim kapsamında Office Programının tüm detayları personele aktarılacak.

 

NELER ÖĞRETİLECEK?

Bu çerçevede, World, Excell ve Power Point uygulamaları anlatılacak. Ofis Programları eğitiminde gösterilen Excel kısmında; tablo ve grafik oluşturma, formüller, süzme / sıralama, sayfa ve hücre bölümleri işlenecek. Hemen hemen her alanda kullanılan bir yazı yazma programı olan World eğitiminde ise, söz konusu program içinde yer alan sekmeler anlatılacak. Bu aşamada personele, hızlı erişim araç çubuğu, sekmeler, başlık, pencere düğmeleri, şeritler ve sayfa görünümleri gibi uygulamaları gösterilecek.

31 Ara 2019 - 10:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.