İzmit Belediyesi 60 araçtan vazgeçti 67 araç istiyor!

İzmit Belediyesi, daha önce 60 araç kiralayacağı ihaleyi iptal etti. Belediye şimdi 67 araç kiralayacak.

İzmit Belediyesi’nin CHP’ye geçmesi sonrası en çok tartışılan konuların başında araç alımları geliyor. Daha önce belediye araç alımları ile ilgili çokça tartışma yaşanmıştı. İzmit Belediyesi ise şimdi yeni bir araç kiralama ihalesine hazırlanıyor.

60 ARAÇ 67 OLDU

Belediye, 27 ay süreyle kullanmak üzere 60 adet araç kiralamak için Haziran ayında yapacağı ihaleyi iptal etti. Belediye, “İhalenin Niteliğinin veya Miktarının Değişmesi” gerekçesi ile 60 araç kiralamaktan vazgeçti. Şimdi ise İzmit Belediyesi 67 araç kiralamak için ihale düzenleyecek. İzmit Belediyesi’nde verilen ihale ilanına göre, 24 ay süreyle 67 adet sürücüsüz araç kiralama hizmeti alınacak. Kiralanacak olan araçlar 7 sedan, 15 hafif ticari kombi tipi araç, 23 kamyonet, 4 panelvan, 16 kamyon, 1 ekskavatör ve 1 yüzey temizleme aracından oluşacak. Kiralama ihalesi, 19 Ağustos günü İzmit Belediye binasında yapılacak.

#

14 Tem 2020 - 09:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.