Kılıçdaroğlu: Gebze’yi ve Kocaeli’yi alacağız, tapu sorununu tamamen çözeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediyesi Soğanlık Yenimahalle tapu dağıtım törenine Kocaeli’ye mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu, “Gebze'yi ve Kocaeli'yi alacağız, tapu sorununu tamamen çözeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediyesi Soğanlık Yenimahalle tapu dağıtım törenine verdiği Kocaeli mesajları dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir sorunu çözmek için önce inanmak ve ‘bu sorunu çözeceğim’ demek gerek. Kartal’da binlerce kişi tapusu olmayan evde oturuyorsa, yıllardır mücadele ediliyor ve söz verildiği halde yerine getirilmiyorsa, bir belediye başkanı ‘Ben bu sorunu çözmeye kararlıyım, sorunu çözmek için mücadele edeceğim’ diyorsa, bugün geldiğimiz tablo, inanmışlığın sorunu nasıl çözeceğini bize gösteriyor. Bir sorunu çözmek için önce soruna kilitlenecek, azim ve kararlılıkla yola çıkacaksınız. Azim ve kararlılıkla yola çıkarsanız, çözemeyeceğiniz hiç bir sorun yoktur. Biz, sorunları çözmek için ortak aklı egemen kılıyoruz. Kim adaletsizlikle karşı karşıya ise kim hak aradığı halde yıllardır o hakkı ve hukuku alamıyorsa, adaleti sağlayamıyorsa, biz hep beraber mücadele edeceğiz. Adaleti, hakkı ve hukuku birlikte sağlayacağız. Tabii sanmayın sadece bu sorun Kartal’da çözüldü. Evet, bu sorun Kartal’da çözüldü ama bu sorunu yaşayan Türkiye’de binlerce insan var” şeklinde konuştu.

"GEBZE’Yİ VE KOCAELİ’Yİ ALACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, “Burnumuzun dibinde, Gebze var. Onlarca yıldır çözülemiyor. Ben genel başkan, grup başkan vekili olmadan, milletvekiliyken oraya gittim, bölgede toplantı yaptık, yine defalarca söz verildi ama çözülmedi, çözemiyorlar. Kim çözecek? Biz çözeceğiz, çözmek için mücadele edeceğiz. Kartal’dan Gebze’ye selam gönderiyorum. Kartal, belediyeyi CHP’ye verdi, sorunu çözüldü. Gebze ve Kocaeli, sana sesleniyorum. Gebze’yi ve Kocaeli’yi alacağız, tapu sorununu tamamen çözeceğiz. Neden böyle özgüvenle söylüyorum? Nedeni şu, biz cebimiz için çalışmıyoruz, biz vatandaş için çalışıyoruz. Vatandaş evinde huzur içinde yaşıyorsa, ben huzur içinde olacağım. ‘Vatandaşın derdi var, ben keyfime bakayım.’ olursa, o memlekette huzur olmaz. Ne zaman vatandaş huzurlu, siyasetçi de huzurlu olacak. Siyasetçi huzurlu, vatandaş huzursuzsa o memlekette bir sorun var demektir” dedi.

26 Oca 2018 - 19:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.