Kerpe'de otobüs çilesi!

Kocaeli'de sıcak havaların tadını çıkartmak için Kandıra ilçesinde Kerpe'ye gelen vatandaşlar 800K otobüs hattının saatte bir gelmesi sebebiyle sıkıntı yaşıyor

Kocaeli'nin meşhur tatil beldesi olan Kandıra ilçesinde bulunan Kerpe'de oluşan otobüs kuyruğu dikkat çekti. Sıcak havanın tadını çıkarmak ve serinlemek için Kerpe'ye gelerek denize giren ve yakınlarıyla vakit geçiren vatandaşlar, dönmek istediklerinde otobüslerin saatte bir gelmesi sebebiyle güneşin altında çile çekiyorlar. Günde yüzlerce kişinin uğrak noktası olan Kerpe'de vatandaşlar, insan yoğunluğuna göre otobüslerin daha sık gelmesini istiyor.

Sosyal mesafe kuralları da hiçe sayılan ve ağzına kadar dolan otobüslere binmek istemeyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturmalarının yanı sıra, vatandaşlar otobüs dolduktan sonra hareket etmesi sonrası güneşin altında bir saat beklemek zorunda kalıyor.

#

01 Ağu 2020 - 17:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

Fiko - Dünya virüsten kırılıyor, büyük devletler neleri iptal ediyor, bizim insanımız tatilinden plajından eksik kalmasın, aman kalmasın yoksa derdinden hasta olurlar. Virüs ne ki?

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ağustos 17:25
03

Ersoy Kandemir - Kandıra ilçesi yaz ayları şartları daha iyi planlanmalı,kaymakamı ve belediye başkanını da görene helal olsun!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ağustos 17:25
02

İzmitli - Nekadar meraklıyız gezmeye. Virüs var adam deniz plaj derdinde.

Otobuste tıka basa gitmek istemiyormuş ama otobüs beklerken birbirlerinin içine girmişler maşAllah.

Bunlara hastalık haktır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ağustos 17:25