Kendisi 10 bin, plakası ise… Halk otobüsü icradan satılık!

İzmit şehir içinde çalışan bir halk otobüsü icardan satışa çıktı. Halk otobüsü için 10 bin lira değer biçilirken, plakası için istenen bedel ise 450 bin lira…

Yaşanan ekonomik daralma vatandaşları her geçen gün biraz daha zorlamaya başlıyor. Bunun en acı öreklerini ise verilen icra ilanlarında görmek mümkün. Her gün yüzlerce araç icradan satışa çıkartılıyor

Kocaeli’de bu kez bir halk otobüsü icradan satışa çıkartıldı. Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından verilen satış ilanına göre, 41 J 0266 plakalı halk otobüsü icradan satışa çıkartıldı. 2011 model olan otobüs için 10 bin lira, hattı için ise 450 bin lira değer biçildi.

Halk otobüsü için ilk satış ihalesi 7 Ekim günü yapılacak. Alıcı çıkmazsa 2 satış günü 22 Ekim olarak belirledi.

02 Eyl 2019 - 16:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.