Kedinin imdadına zabıta yetişti

İzmit’te yangın merdiveninde mahsur kalan kedinin imdadına İzmit Belediyesi Zabıtası yetişti.

Bir kedi yavrusu Belsa’nın yangın merdivenlerine çıktı. Bir süre yangın merdiveninde gezinen kedi yavrusu karnı acıkınca aşağıya inmeye çalıştı. Fakat yükseklik fazla olunca inmeyi başaramadı ve miyavlamaya başladı. Kedinin sesini duyan vatandaşlar hemen İzmit Zabıtasına haber verdiler. Zabıta yetkilileri de hemen oturma grubunun bir parçasını yukarıya uzatarak kedinin üzerine çıkmasını sağladılar. Uzun süre yangın merdiveninde mahsur kalan kedi yavrusu uzatılan oturma grubunun parçasına atlayarak yere inmeyi başardı. Yere inen kediye zabıta görevlileri su ve yiyecek verdiler. Karnı doyan kedi daha sonra bölgeden hızla uzaklaştı. Zabıtanın bu davranışı vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

#

17 Kas 2017 - 10:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.