Kaza yaptı, ismini anons edemediler...

Gölcük’te 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, oturduğu mahalleye muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yerel seçimler için iddialı konuşan Erdoğan seçimi kazanacağına inanıyor... Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la isim benzerliği nedeniyle başına gelen ilginç olayları da anlattı.

20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, doğup büyüdüğü Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Erdoğan, Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimler için iddialı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan isim benzerliğine de değinen Erdoğan, bu durumun kendisi için olumlu bir hava yaratabileceğini ifade ediyor.

Mahalle halkıyla iyi ilişkiler kurduğunu belirten Recep Tayyip Erdoğan, "Beni mahallemde herkes sever. Gerek esnafımızla gerek komşularımızla aram çok iyidir. Bu mahallede doğup büyüdüm. Cumhurbaşkanımız gençlere bir fırsat verdi. Ben de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Mahalleme muhtar olmak istiyorum. Sağ olsunlar ailem de bu kararımı destekledi" diye konuştu.

Türkiye'nin en genç muhtar adaylarından biri olduğunu söyleyen Erdoğan, "Eğer seçilirsem mahallemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'la aynı ismi taşıdığım için bana sempatiyle yaklaşanlar oluyor. Bu durumun seçimlerde de etkisini göstereceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İsminin Recep Tayyip Erdoğan olmasından kaynaklı ilginç durumlarla da karşılaştığını ifade eden Erdoğan, "Geçen yıl ufak bir trafik kazası yapmıştım. Hastaneye sevk edilirken polis memuru adımı telsizden anons etmedi. Kendi şahsi cep telefonundan arayarak bilgi verdi. Niye böyle yaptığını sorduğum da ise bana 'Senin ismini anons edersem burada ortalık karışır, yanlış anlaşılmalara sebep olur' dedi. Almanya'ya gittiğimde de zorluk çekiyorum. Pasaport kontrolünde sürekli zorluk çıkartıyorlar" ifadelerini kullandı.

Habertürk

17 Eki 2018 - 14:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.