Kaza sonrası kavga çıktı, polis güçlükle ayırdı!

Darıca’da bir trafik kazası sonrası çıkan kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı.

Alınan bilgiye göre, Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde, 41 P 4767 plakalı servis minibüsün sürücüsünün park ederek fırına gitmesini fırsat bilen kimliği belirsiz bir kişi araca binerek çalıştırdı.

Aracı hareket ettirdiği sırada önde park etmiş olan motosikleti altına alan ismi öğrenilemeyen kişi, vatandaşların da devreye girmesiyle minibüsten inerek olay yerinden kaçtı.

Bu arada minibüs, motosiklet ve 2 özel otomobile vurarak durabildi.  Kazanın ardından taraflar arasında çıkan kavgayı, vatandaşlar ve polis güçlükle ayırdı.  Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

13 May 2019 - 14:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.