Kartepe’de sadece soygun yok, “taciz” de var!

Kartepe’de yaşanan skandallar bitmek bilmiyor. Şimdide otel çalışanların vatandaşlara karşı tavırları gündeme geldi.

Kartepe’nin zirvesinde bulunan otelden şikâyetle bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde kocaelikoz.com’da yer verdiğimiz, “Kartepe’de soygun” haberi sonrası vatandaşlar inanılmaz tepkiler gösterdi. Bölgede haksız yere alınan ücretler, fahiş fiyat uygulamaları derken, bu kez de otel çalışanlarının vatandaşlara tacizi gündeme geldi.

Geçtiğiniz günlerde İstanbul’dan Kartepe’ye gelen bir kişinin, otel görevlileri tarafından nasıl tacize uğradığı ortaya çıktı. Şikayetvar’a başında geçenleri yazan vatandaşımız, otel çalışanları tarafından üzerine yüründüğünü belirtti. Bakın o vatandaşımızın başından neler geçmiş; 

“30.12.2018 tarihinde Kartepe Kayak Merkezi olan Green Park Oteli'nin parkına girmeden önceki boş alana gelirken kardan dolayı çıkamayan aracı sollayarak geçiş yaptım. Orada yakalarında Green Park Otel'in amblemi bulunan ne olduğu belirsiz kişiler tarafından ailem ile birlikte bulunduğum aracının içinde sözlü tacizlere maruz kaldım. Araçtan indiğimizde ise etrafımızı çevirerek benim ve ailemin üzerine yürüdüler ve ittiler. Hemen ailemi tekrar araca bindirdim ve güvenliğimizi sağlanması amacıyla 156 ya şikayette bulundum. Gerekli hukuki süreçleri başlatacağım. Otelin bu tarz kişileri çalıştırması oradaki güvenliğimiz konusunda soru işareti oluşturuyor. Umarım Green Park bu konuda gerekli aksiyonları alır!”

02 Oca 2019 - 09:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.