Kartepe'de sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Kartepe Belediye Başkanlığı ile Bem Bir-Sen arasında 156 memuru ilgilendiren sosyal denge tazminatı sözleşmesi, Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve sendika yetkilileri arasında imzalandı.

Kartepe Belediye Başkanlığı ile memur sendikası Bem Bir-Sen arasında 156 memuru ilgilendiren sosyal denge tazminatı sözleşmesi, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın makamında düzenlenen törenle imzalandı. İmzalanan sözleşme 01 Ocak 2020 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında kapsıyor. 

SÖZLEŞMELİ MEMURLAR FAYDALANDI Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’ın makamında gerçekleşen imza törenine Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ve yöneticiler Fevzi Karataş, Faruk Zihni, Aziz Kılıç, Kartepe Belediyesi Temsilcisi Nurdoğan Tuncel ile Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz hazır bulundu. Yapılan sosyal denge sözleşmesi ile sözleşmeli 16 memur da ilk defa bu haklardan faydalandı.

BİZ BİR AİLEYİZ

Sosyal denge sözleşmesi imza töreninde Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Belediyemizde memur arkadaşlarımızla ve işçi arkadaşlarımızla biz bir aileyiz. Birlikte bölgemizin ve hemşehrilerimizin hizmetkarıyız, en güzel hizmeti de ekibimizle ailemizle birlikte yapabileceğimize inanıyoruz. O yüzden bu hizmet yolunda emeği olan herkesi bizde önemsiyoruz imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen ise “Kartepe’de belediye başkanımız gençliği enerji ve vizyonu ile ile ilçeye ayrı bir değer katacağına inanıyoruz. Bizlere verilen hakları en iyi şekilde temsil ediyoruz. Yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.  

23 Ara 2019 - 11:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.