Karar verildi… O muhtar işten atılacak mı?

İzmit Belediyesi’nde işinden atılması için disipline verilen Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe’nin durumu hakkında karar verildi.

İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan döneminde İzmit Belediyesi’nde çalışmaya başlayan İbrahim Efe daha sonra Tavşantepe mahalle muhtarı seçilmişti. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı da seçilen İbrahim Efe’nin belediyeye uğramadığı iddia edilmişti.

Belediyedeki işine gelmeyen İbrahim Efe, 31 Mart seçimleri sonrasında defalarca uyarıldığı, bu sebeple disipline verildiği belirtili. Efe’nin durumu ile ilgili son kararı ise Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet verecekti.

İbrahim Efe’nin durumu ile ilgili karar verildi. Hürriyet’in Efe’yi işten çıkarmama yönünde karar aldığı ifade edildi. İbrahim Efe şu an izinde olduğu, izin bitiminde ise görevine devam edeceği öğrenildi.

İbrahim Efe Kocaelikoz.com’a yaptığı açıklamada, İzmit Belediyesi’nin henüz kendisine tebligat yapmadığını, sendikanın durumu takip ettiğini dile getirdi.

11 Eki 2019 - 13:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.