Karaosmanoğlu, 'Bu toprakların bereketisiniz'

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova'da bulunan engelliler ve aileleriyle Duyu Park’ta iftar yaptı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da bulunan engelliler ve aileleri ile birlikte Yumrukaya Özel Eğitim Merkezi öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de katıldı iftarda bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Engelli kardeşlerimiz ve onların kıymetli aileleri, sizler bizim başımızın tacısınız. Sizler bu toprakların bereketisiniz” dedi.

 

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN YAŞAM ALANI OLUŞTURACAĞIZ” Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların yanı sıra engelli çocukların ortaya koyduğu performansa dayalı gösterilerin ardından konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün iftar soframızı şereflendirdiğiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Buradan size bir müjde de vermek istiyorum. Gebze Beydağı’nda elli dönümlük bir yer ayırdık. Bu yerde tüm engelli ailelerimizin dinleneceği ve eğitim alacağı bir yaşam alanı oluşturacağız. Bu projemizi hep beraber yapacağız” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ ENGELLERİN KALDIRILMASIN DA ÖNCÜ OLDU” Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Merkezi’ne yapılan ve bu bölgedeki engelli kardeşlerimize hizmet verecek Duyu Park’ın tekrar hayırlı olmasını dileyen Karaosmanoğlu, “ İnşallah Duyu Park’tan daha güzel bir yaşam alanını burada yapacağız. İki ay içerisinde projemizi bitirip bu sene içerisinde ihalesine çıkacağız. Bu projelerin ülkemize bereket getireceğine inanıyorum. Değerli kardeşlerim, engelli kardeşlerimizin önündeki engellerin kaldırılmasında öncü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Başbakan görevine gelir gelmez engelli kardeşlerimiz için yasa ve yönetmelikleri çıkardı. Engelli kardeşlerimize her türlü imkânları sağladı” ifadelerini sarf etti.

 

“ENGELLİLERİMİZ İÇİN EN GÜZELİNİ YAPACAĞIZ” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlere engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmada görev verdiğini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Engellilerimize gereken özeni gösteriyoruz. Gebze bölgemizde engellilerimiz için en güzelini yapacağız. İzmit’te de buradaki gibi bir yaşam alanı yapacağız. Bu yaşam alanları için sizlerden önerilerinizi de bekliyoruz. Sizlere ve ailelerinize mutluluklar diliyorum. Buraya geldiğiniz ve iftar soframıza konuk olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

#

08 Haz 2017 - 11:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.