“Kara Fatma”nın adı İzmit’te yaşatılacak!

Kuruluş Savaşımızın unutulmaz kahramanlarından Fatma Seher Hanım, Namı değer “Kara Fatma”nın adı İzmit’te bir üst geçide verilecek.

Milli Mücadelemin en önemli isimlerinden biriydi Fatma Seher Hanım. İşgal yıllarında İzmit’te terör estiren çetelere karşı giriştiği amansız mücadele ile İzmit’te çok önemli faaliyetlerde bulunmuştu.

Milli Mücadelemizin sembol isimlerinden olan Fatma Seher Hanım’ın adı İzmit’te bir kez daha yaşatılacak. Körfez Mahallesi (42 Evler) D 100 Karayolu üzerinde yeni yapılan üst geçide “Fatma Seher Hanım (Kara Fatma) Üst Geçidi” isminin verilecek.

Bu vesile ile Fatma Seher Hanım’ı saygı ve hürmetle anıyoruz…

12 Ara 2018 - 14:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.