Kandıra OSB'nin ihalesi sona erdi... Kazanan yeniden Goguser oldu

Kandıra Gıda OSB’nin kazı dolgu ihalenin son etabını da yine Goguser firması aldı. Daha önce gerçekleştirilen üç ihaleyi de yine aynı firma almıştı

Kandıra Gıda Organize Sanay Bölgesi’nin kazı dolgu ihalesi bugün gerçekleştirldi. İhalenin muhammen 19 mliyon 591 bin TL bedeli olduğu açıklandı. Organize sanayi bölgesnin son etabı için gerçekleştirlien üç ihaleyi alan Goguser firması, bu ihalede de en düşük teklifi verdi. Kocael Valilği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye üç firma katıldı. Goguser İnşaat, Uğurkar İnşaat ve Karacaoğlu İnşaat frmaları tekliflerini sundu. 

YENİDEN GOGUSER KAZANDI

İhalede ilk teklifler duyuruldu. Goguser İnşaat 12 Milyon 90 bin TL, Karacaoğlu İnşaat 12 mlyon 610 bin TL, Uğurkar İnşaat ise halede 12 Milyon 506 bin TL’lik teklif verdi. İlk turda teklif veren Karacaoğlu İnşaat çekilirken, Goguser İnşaat 11 milyon 700 bin TL, Uğurkar İnşaat ise 11 milyon 973 bin TL teklif verdi. Teklifin ardından ihale komisyonu Uğurkar firmasının verdiği teklifin şartnameye uymadığını açıkladı. Böylece ihaleyi kazanan firma Goguser İnşaat oldu.

26 Ağu 2020 - 17:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.