Jumbo Künefe resmi olarak açılıyor

Eşsiz lezzetiyle Kartepelileri buluşturan ve 4 ilde 9 şubesiyle hizmet veren Jumbo Künefe 10. şubesinin resmi açılışını 7 Ağustos çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirecek.

Kocaelililerin kısa zaman içerisinde çok sevdiği Jumbo Künefe’nin Kartepe şubesi resmi olarak açılıyor.

Künefe denildiği zaman akla gelen ilk mekanlardan biri olan Jumbo Künefe'nin Kartepe şubesi geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlamıştı. Jumbo Künefenin Kartepe şubesinin işletmeciliğini ise Kocaelispor’un eski yöneticisi ve kentin sevilen isimlerinden Mesut Volkan Sezgin yapıyor.

7 Ağustos çarşamba günü saat 16.00’da resmi olarak açılışı gerçekleşecek olan Jumbo Künefe’nin Kartepe’deki adresi Sapanca Yolu Üzeri Uzunçiftlik mevkii No:38’ olacak. Açılışta  Işıklı Davulların ve Bando Show'un yaratıcısı Gencer Savaş ve bandosu da yer alacak.

04 Ağu 2019 - 16:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.