İzmit’te bu alanlara girmek yasaklandı!

İzmit’te orman yangını açısından tehlikeli olduğu belirlenen bazı alanlara, kaymakamlık kararı ile girilmesi yasaklandı

İzmit Kaymakamlığı, orman yangını tehlikesine karşı çok önemli bir karara aldı.  Alınan karara göre, belirlenen bazı alanlara, kaymakamlık kararı ile girilmesi yasaklandı.

Alınan karara  göre,

1. TEM Otoyol Çınarlıdere Viyadüğü - Çınarlıdere -Kuruçeşme’ den Akpınar Mahallesine giden yol arasında kalan ibreli ormanlık alanlara,

2. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi istikametinden geçen eski İstanbul yolunun kuzeyi ve güneyinde kalan ibreli ormanlık alanlara,

3. Gaziler Mahallesinin batısında kalan ibreli ormanlık alanlara,

4. Sekbanlı Mahallesi ve Sepetçi Mahallesinin kuzeyinde bulunan ormanlık alanlara,

5. Arızlı Mahallesi ve Kabaoğlu Mahallesi Kuzeybatısında bulunan ibreli ormanlık alanlara, 15 Ağustos tarihinden itibaren 31 Kasım tarihine kadar, görevliler dışında girilmesinin yasaklandı.

#

15 Ağu 2020 - 18:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.