İzmitli gençler oynadı: “Çanakkale geçilmez!”

Genç İzmitliler Platformu üyelerinin oynadıkları “Çanakkale Mehmedim” adlı oyunu büyük beğeni topladı

Genç İzmitliler Platformu yine güzel bir organizasyona imza attı. Çanakkale Savaşı’nın yıl dönümünde şehitlerimize ithafen tamamen platformun yöneticilerinden oluşan bir ekiple oynadıkları “Çanakkale Mehmedim” adlı oyunu bu akşam izleyici ile buluşturdular. Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile birlikte başlayan Dr. Şefik Postalcıoğlu Kültür Merkezi’nde sergiledikleri oyuna katılım yoğundu. Ayrıca oyun izleyicilerde duygusal anlar da yaşattı.

Aynı zamanda Programa Kent Konseyi Emekli Meclisi aynı zamanda Ak Parti İzmit Belediye Meclis üyesi adayı Halil Atay, Kardeş dernekler; Akmeşe Sosyal Yardımlaşma derneği Başkanı Sebahattin Demiray, Uğultu Sanat Derneği Başkanı Uğur Polat Posuflu ve İzmitliler salonu doldurdular.

ÇANAKKALE BİR DESTANDIR

Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz: “Bundan 104 sene önce bu topraklarda bir destan yazıldı. Vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için bu millet gözünü kırpmadan canını siper etti. Kimse sen ben demedi. Bu topraklarda yaşayan ve kendini bu topraklara ait hisseden herkesin mezarı var Çanakkale’de. Bizler de Çanakkale Savaşı’nın 104. Yıl dönümünde tüm aziz şehitlerimizi böyle yad etmek istedik. Bir tarih şuuru oluşturmak istedik” dedi.

PLATFORMUN TİYATRO KULÜBÜ

Başkan Şengöz, “Biz geçtiğimiz günlerde burada arkadaşlarımızı ağırlamıştık. Daha sonrasında bir tiyatro ekibi kurduk kendi içimizde. Ve arkadaşlarımız çok güzel bir oyun çıkarttılar. Günlerce çalıştılar bu güzel gece için. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ve bu güzel oyunu bizlerle buluşturdular. Kültür-Sanat organizasyonlarımız devam edecek. İzmit bizi seviyor, biz de İzmit’i.” dedi.

17 Mar 2019 - 09:48 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.