İzmitli dağcılar deprem şehitleri için tırmanacak!

İzmitli dağcılar, deprem felaketinin 18. yılı anısına Gürcistan’da bulunan 5 bin 33 metre yüksekliğindeki Kazbek Dağına tırmanacak.

17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle her yıl farklı bir tırmanış gerçekleştiren Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü üyeleri,  bu yılda Rusya Gürcistan Tiflis şehrine 4 saat uzaklıkta bulunan Kazbek dağına çıkacak.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi aynı zamanda Kocaeli Dağcılık Kulübü ikinci başkanı Sinan Fakir ve kulüp üyesi Uğur Kopuz ile birlikte Gürcistan’a hareket etti. Dağcılar 17 Ağustos 2018 saat 03.02 de zirveye hareket edecek.

10 Ağu 2018 - 17:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.