İzmit’in dört yanı yeni yıla hazırlanıyor

İzmit Belediyesi ekipleri 2020 yılına sayılı günler kala kentin dört bir yanında yaptığı süslemelerle İzmit’i yeni yıla hazırlıyor.

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri 2020 yılına sayılı günler kala kentin dört yanında süslemeler yaparak kentte rengârenk bir görüntü oluşturdu. Bu kapsamda İzmit Belediye Meydanı, Alemdar Caddesi, Sanat Sokağı ve Fethiye Caddesi gibi işlek noktalar 2020 yılına hazır hale getirildi.

 

ÇAM AĞACI DALLARI DOĞAL YOLLARLA TOPLANDI

 

Özellikle Sanat Sokağı’nda dallarından kırılıp düşen ve budanarak toplanan çam ağacı dallarıyla gerçekleştirilen süsleme çalışması bölge halkı ve esnafının büyük beğenisini topladı. Gerek ağaç süslemeleri, gerek ışıklandırma çalışmalarıyla İzmit renkli bir görünüme kavuşturuldu.

26 Ara 2019 - 16:26 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.