İzmit’e yeni sağlık müdürü atandı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Nazif Aksoy’a görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “ İzmit ilçemiz, Kocaelimizin merkezinde yer alması, nüfusu ve büyüklüğü bakımından bizim için önem arz ediyor. Daha önce İl Sağlık Müdürlüğümüzde başarılı hizmetleri ile tanıdığımız Dr. Nazif bey, İzmit İlçe Sağlık Müdürü olarak atanarak göreve başladı.  İlimiz Türkiye'nin en hızlı gelişen kentlerinden biri durumunda ve sağlık alanında cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. İlimizin merkezi konumunda olan İzmit İlçemiz,  5 özel hastane, 32 aile sağlığı merkezi, 400’e yakın çalışanı ve 120 eczanesi ile birçok ilimizden daha büyük bir ilçe konumunda. Böylesine  yoğun bir ilçemize tecrübeli bir arkadaşımızın atandığından dolayı mutluyuz. Yapılacak çok iş var. Sağlık Müdürlüğü olarak özellikle yatırımlar ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi alanında; birinci basamağın kalkındırılması, koruyucu hekimliğin güçlendirilmesi, sağlık taramalarının daha efektif hale getirilmesi ile ilgili yoğun çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmalar İlçe Sağlık Müdürlüklerimizle koordinasyonlu şekilde yapılıyor. İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Dr. Nazif Aksoy’a yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İzmit İlçe Sağlık Müdürü olarak yeni görevine başladığı için mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Dr. Nazif Aksoy “İzmit ilçemiz çok büyük bir ilçe. Böyle bir görevin şahsıma uygun görülmesi sebebiyle değerli İl Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum.  İzmit’ te hâlihazırda sağlık hizmetlerinde büyük yatırımlar yapılmakta ve güzel hizmetler verilmekte. Ekibimle beraber elimizden geldiği kadar bu hizmetlerin kalite ve etkinliğini arttırmanın çabasını içerisinde olacağız” diye konuşarak teşekkürlerini ifade etti.

Dr. Nazif Aksoy Kimdir?

18 Ocak 1987 Konya doğumlu olan Dr. Nazif Aksoy, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Zorunlu hizmetini Van İpekyolu Devlet Hastanesinde tamamladı. İlimizde sırasıyla Körfez Kışladüzü ASM, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Dr. Nazif Aksoy evli ve 1 çocuk babasıdır.

28 Ağu 2018 - 16:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.