İzmit Kaymakamlığı zor durumda!

İzmit Belediyesi, borçları karşılığında İzmit Kaymakamlığı binasını Sosyal Sigortalar Kurumu’na devretmişti… Kaymakamlık şimdi yer arıyor

İzmit Kaymakamlığı zor durumda!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Meclisi’nde önceki yıllarda Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a birçok taşınmazın satış yetkisi verilmişti. Geçtiğimiz yıl belediyenin Sosyal Sigortalar Kurumu’na olan borçları nedeniyle birçok taşınmaz İzmit Belediyesi tarafından bu kuruma devredilmişti. Devri yapılan binalar arasında CHP döneminde yapılan İzmit Kaymakamlığı binası da bulunuyor.

KAYMAKAM NE DEMİŞTİ?

Devir işleminin ardından İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, “Bu bina artık bize yetersiz geliyor. İzmit’te her vatandaşımızın tek vasıtayla ulaşabileceği bir yer arıyoruz. Bu konuyla ilgili bazı ön görüşmelerimiz oldu. Ancak henüz netlik kazanan bir durum yok. Vatandaşımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz. Özellikle kaymakamlığın İzmit merkezinde olması, herkesin rahat ulaşması açısından daha iyi olacaktır” demek zorunda kalmıştı.

Bu konuşmanın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen İzmit Kaymakamlığı’na uygun bir adres bulunamadı.

05 Ara 2018 - 08:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

Yenişehirli esnafla dalga geçiyorlar - Bizimle dalga geçiyorlar... Yeni şehir en kalabalık mahallemiz. Burayı canlandıralım diye önce belediye getirildi. Sonra kaymakamlığı buraya alalım, burada merkez oluşturalım dendi bize... Dükkan aldık, iş yerleri açtık.

Siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle 200 esnaf yüzlerce çalışan o bölgede bu kriz ortamında ekmek yemeye çalışıyor.

Kaymakamlığın oradan gitmesi bizi yüz üstü bırakmak demektir. Kandırmak demektir. KArdeşim pisikolojimiz bozuldu, herkes sövüyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 08:46
02

izmitli - kadıköy mahallesinde kapalı pazar yeri üç yıldır boş duruyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 08:46
01

Esnaf vatandaş - Yenişehir mahallesinden oy moy yok Ak partiye, kaymakamlık binasını gidin götürün yahyakaptan a . hepiniz cehape ye çalışıyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 08:46