İzmit Belediyesi’nde anlaşma sağlandı

İzmit Belediyesi’nde çalışan 203 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmesinde anlaşma sağlandı

İzmit Belediyesi’nde toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Varılan anlaşmaya göre, İzmit Belediyesi’nde çalışan 203 işçinin mevcut ücretlerine ve sosyal haklarına 1.yıl %13.7, 2.yıl ynflasyon+1, 3.yıl Enflasyon+1 puan zam yapıldı.

Varılan anlaşma ile ilgili bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkan ıidris Ersoy, “Toplu iş sözleşmesi müzakereleri sürecinde bizlere destek olan üyelerimize ve sözleşmemizin bitmesinde katkı sağlayan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a üyelerimizin bu zamana kadar toplu-iş sözleşmesinden kaynaklanan alacaklarının ödenmesinde ve üyelerimizin haklarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyor ve varılan anlaşmanın taraflara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İzmit Belediyesi’nde çalışan 203 işçiyi ilgilendiren, 01.01.2018-31.12.2020 tarihlerini kapsayan yeni Toplu-İş Sözleşmesi anlaşma tutanağı üç yıllık olarak imzalandı.

#

03 Nis 2018 - 11:43 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.