İzmit Belediyesi önünde bomba paniği

İzmit Belediye binası önüne bırakılan çanta bomba paniği yaşattı

İzmit Belediyesi önünden geçen Abdurrahman Yüksel Caddesi üzerinde, bir çöp kutusuna bırakılan sırt çantası, vatandaşlar tarafından fark edilerek polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri,   bölgede güvenlik önlemi alarak durumu bomba uzman ekiplerine bildirdi.  

Uzman ekip gelene kadar polis memurları çevrede toplanan fotoğraf çeken veya sosyal paylaşım sitesinde canlı yayın yapan vatandaşları uzaklaştırmak için uğraştı.

Olay yerine gelen uzman ekipteki bir görevli, koruyucu kıyafetini giyerek çantanın bulunduğu çöp kutusuna fünye yerleştirdi. Ardından çanta kontrollü olarak büyük bir gürültü ile patlatıldı.  Patlatılan çantadan çöp ve kıyafet çıktı. Çantadan çıkan kıyafetler bir çöp konteynırına atılırken herkes rahat bir nefes aldı.

#

25 Kas 2017 - 13:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.