İzmit Belediyesi Haldızlardan 5 yılın parasını istiyor!

İzmit Belediyesi Encümen Toplantısında, Haldız İnşaat’tan, 5 yıla geri dönük olarak ecrimisil bedeli alınması kararı alındı.

Haftalık olarak gerçekleştirilen İzmit Belediyesi Encümen Toplantısı, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleşti. Haftalık olarak gerçekleştirilen İzmit Belediyesi Encümen Toplantısı, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler Başkanlığı’nda gerçekleşti. Encümen toplantısında Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ait 3 madde görüşülüp karara bağlandı.

 

3 MADDE KARARA BAĞLANDI

 

İzmit Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Encümen Toplantısında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü maddelerine göre Akçakoca Mahallesi 378 ada 19 nolu parselin kamulaştırması karara bağlandı. Ayrıca İzmit Belediyesi’ne ait Körfez Mahallesi 5180 ada 10 nolu parseli park alanı olarak kullanan Akgünler Motorlu Araçlar  Tic. ve San. A.Ş. ile Haldız İnş. Oto. ve Tic A.Ş’den 5 yıla geri dönük olarak ecrimisil bedeli alınması kararı alındı.

16 Eki 2019 - 12:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.