İYİ Parti’den bir açıklama daha; “CHP gereğini yapsın”

CHP’li gençlerin İYİ Partili yöneticilere saldırması olayının ardından bir açıklamada, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’den geldi. Filiz, “CHP gereğini yapsın” dedi.

CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, yanında iki kişi birlikte İYİ Partili baba oğula saldırmıştı. Kocaeli Koz’un gündeme getirdiği bu olay kent kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

Yaşanan olayı CHP geçiştirme derdine düşerken İYİ Partili yöneticiler ise olayın peşini bırakmıyor. Bir açıklamada, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’den geldi.

Saldırı olayının bildirilmesi sonrası İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’in hemen duruma müdahale ettiği belirtilirken, 3 gündür CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve CHP Kocaeli milletvekilleri ile bir çok kez görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, iyi siyasetin güzel karakterli ve topluma örnek olacak insanlarla yapılması gerektiğini, parti yöneticilerinin her duruma en hızlı tepki veren özellikle gençlik kollarına Atatürk'ün vatanımızın geleceğini emanet ettiği gençliğe yakışır bireyleri getirmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, bu olayın tüm CHP camiasına mâl edilemeyeceğini ancak sürecin itidalle yönetilmesi için CHP il yönetiminden gerekli adımları atmaları yönünde beklentilerinin olduğunu ifade etti.

08 Haz 2019 - 13:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.