İşte olacağı buydu… Şimdi de köylünün traktörü icralık oldu!

Tarım arazilerin peş peşe icralık olduğu Kocaeli’de, şimdide köylünü traktörü icralık oldu.

Ülke ekonomisinde olduğu gibi ilimizde de derinden hissedilen bir kriz hakim. Ekonomik durgunluk, irili ufaklı firmaları ve esnafları etkilediği gibi tarımsal üretim yapan çiftçiyi de ciddi bir çıkmaz içerisine soktu. Kocaeli'deki tarım arazileri, uzun süredir icradan satışlarla elden çıkarılıyor.

Kocaeli’de artık çok ciddi bir sorun haline gelen tarım arazilerin icralık olması sonrası şimdide köylünü traktörü icralık oldu. Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, bir köylünün traktörünü icradan satışa çıkarttı. 2014 model traktör için 85 bin lira bedel belirlendi.

Öte yandan, Yargıtay 12. Hukuk Dairesi borçlu çiftçinin tarla-bahçede kullandığı traktörünün haczedilemeyeceğine hükmettiği bir karar yayınlamıştı. Bu karar rağmen köylü elindeki traktörü kaybetmek üzere.

25 Ağu 2020 - 12:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

yeni dogan - Yıllardır sağ partilere oy verir bu köylü!er çok iyi olmuş..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 12:39