İşte Kocaeli’nin yeni Vali yardımcıları!

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kocaeli’de Vali Yardımcılarının görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcıları ataması yapıldı. Buna göre, Kocaeli Vali Yardımcıları, Osman Abdullah Günaydın Tekirdağ Vali Yardımcılığına, Nihat Kaynar ise Manisa Vali Yardımcılığına atandı.

Kocaeli Vali Yardımcılıklarına ise Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Anamur Kaymakamı İsmail Gültekin, Sakarya Vali Yardımcısı Abdullah Rauf Ulusoy getirildi.

Bunun yanında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman İzmir Aliağa Kaymakamlığına atandı. Darıca’nın yeni kaymakamı ise Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara oldu.

Aynı kararname ile Kocaeli Valiliği Hukuk müşavirliğine Aytaç Akgül atandı.

#

14 Tem 2020 - 07:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Tüh be Dursun Balaban yine bizde kaldı yani,neyse sıktık dişimizi,bir yıl kaldı emekliliğine,gün sayacağım artık,Dalcadaki Edsnin hatrına başka birşey için değil,kendisinden de zerre hazetmiyorum!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 07:39