İşte Kartepe'nin 2021 yılı bütçesi!

Kartepe Belediyesi’nin Ekim ayı 2’nci birleşiminde 2021 bütçesi 151 Milyon TL olarak belirlendi.

Kartepe Belediyesi Ekim ayı 2’nci birleşimi Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında iki gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2021 mali yılı performans programı ve 2021 mali yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi. Kartepe Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi 151 Milyon TL olarak belirlendi.

Meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “2021 yılında başta sağlıklı olmak dileğiyle, hep birlikte güzel işlere, projelere imza atacağımız verimli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.      

13 Eki 2020 - 16:56 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.