İşte İzmit’in yeni kaymakamı!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İzmit Kaymakamlığına, Silifke Kaymakamı Şevken Cinbir getirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bu kararnameye göre, İzmit Kaymakamlığı görevine ise Silifke Kaymakamı Şevken Cinbir getirildi.  

ŞEVKEN CİNBİR KİMDİR?

15 Ekim 1967'de Devrek'te doğdu. İlkokulu Mahmutoğlu Köyünde bitirdi. Orta okul ve liseyi Devlet Parasız Yatılı olarak Eskişehir'de okudu, 1984 yılında Eskişehir Atatürk Lisesinden mezun oldu.

1988 Yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 25 Ekim 1989'da Ağrı Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Bir yıl İngiltere'de kaldı. Balıkesir-Balya, Bolu-Mudurnu, Bolu-Akçakoca Kaymakam vekilliklerinde bulundu. Üç yıllık staj dönemini takiben Rize-İyidere, Tunceli-Pertek, Van-Başkale, Samsun-Vezirköprü, Manisa-Kırkağaç, Bolu-Gerede, Kaymakamlıkları görevinde bulundu. Bir dönem İstanbul 3 Numaralı Kültür ve Tabiat varlıklarını Koruma Kurulu Üyeliği yaptı. 2008-2013 tarihleri arasında İstanbul Bahçelievler Kaymakamlığı, 2013-2014 tarihleri arasında Ankara Gölbaşı Kaymakamlığı görevini yürüttü. 29.09.2014 Tarihinde Silifke Kaymakamlığı görevine başladı.

Evli, üç çocuk babasıdır.

08 Ağu 2019 - 08:53 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.