İsmail Yıldırım yine şov peşinde… Kendi öz değerlerine sahip çıkamadı, Antalya’dan gazoz getirtti!

Sürekli gereksiz işlerle meşgul olan bizim belediyelere şimdi de Karamürsel Belediyesi dahil oldu. Kendi öz değerlerine sahip çıkmaya belediye, Antalya’dan getirttiği gazozla reklam yapma derdine düştü.

Kocaeli’de hizmet anlamında en geri ilçelerinden biri kuşkusuz Karamürsel Belediyesi. DP’den seçildikten sonra AK Parti’ye geçen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, şu sıralar yeni bir polemikle gündemde. İlçede yaşanan pek çok soruna rağmen Yıldırım, gazoz peşine düştü.

“Karamürsel Gazozu” adı verilen ürün geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Adı “Karamürsel Gazozu” olmasına rağmen Antalya’da üretilen gazoz için büyük bir tanıtım organizasyonu düzenlendi. AK Partili birkaç vekilin söylediği birkaç söz dışına ilçe halkı ise bu duruma bir anlam veremedi.

Karamürsel’de Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı işlerin dışında ilçe belediyesi tarafından yapılan neredeyse hiçbir iş yokken, Karamürsel’in kendi öz değerleri bir kenara itilirken İsmail Yıldırım’ın “Gazoz”la ortaya çıkması ise ilçede büyük tepki gördü.

Oysa ki Karamürsel’in tarihsel değeri olan sepeti, yine ilçe özgü çok değerli bir su kaynağı olmasına rağmen İsmail Yıldırım fason üretilen gazoz derdine düştü. Bunun yanında yine ilçeye özgü kiraz ve çilek unutuldu.

Karamürsel’in eşsiz güzellikteki doğasına şimdi sora sıra taşocakları açılıyor, yine ilçede rüzgar enerji santrali kurulması planlanıyor. Bu santrale çok sayıda ormanlık alan zarar görecek.

Bütün bunlar dururken İsmail Yıldırım’ın ise tek derdi “gazoz”.

#

06 Tem 2020 - 10:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

04

4141 - adamlar aya çıkıyor , uzaya üs kuruyor. biz gazoz kapağı açma derdindeyiz.

Beğen(1)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 10:00
03

ersoy - Muhaha coşkunla içerler artık,yanlış anlaşılmasın Antalya’daki coşkunu demem,İzmitteki hortum severi derim,ihi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 10:00
02

Karaşi̇n - Bir izmit markası olan İZMİT GAZOZ varken buna gerek varmı??????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 10:00
01

Metin - Derince belediyesi ni kutluyorum. Tahtalı köyü tarım arazi yollarını asfalt gibi yaptılar.belediye akşam saat 9.kadar çalışıyor.teşekkürler başkanım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 10:00