İskeleden denize girdi ortalık karıştı!

Gölcük’te bir kişiyi denizde gören vatandaşlar onu boğuluyor zannetti. Bir anda ekipler alarma geçti. Gerçek ise kısa sürede anlaşıldı.

Gölcük Kavaklı sahili iskele mevkii yanında bir kişi denize girdi. Denizde şahsı görenler ise onu boğuluyor zannederek hemen itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye hızla itfaiye, polis ve 112 ekipleri gönderildi.

Olay yerine ulaşan ekiplerin yapmış oldukları kontrollerde şahısın boğulmadığı, denize girdiğini ve çevredekiler tarafından boğuluyor zannedildiği ortaya çıktı.

Olay yerine ulaşan ekipler, alkollü olduğu anlaşılan kişinin yüzdüğünü gördü. Denizden çıkan kişi ile yapılan görüşmenin ardından ekipler bölgeden ayrıldı.

18 Eyl 2019 - 11:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.