İntihar eden Karaca eşine mektup bıraktı: ''Çocuklarıma iyi bak''

Yahya Kaptan Mahallesinde kendisine ait evde intihar eden Bünyamin Karaca eşine mektup bıraktığı,’’ çocuklarıma iyi bak’’ dediği öğrenildi

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin müsteşarı olan Bünyamin Karaca’nın intiharı AK Parti camiasında şok etkisi yaratmıştı. Karaca’nın intihar etmeden önce eşine mektup bıraktığı ortaya çıktı. Bünyamin Karaca’nın evde intihar ettiği gün eşi Sevgi Karaca’nın, kızı Sümeyye Turan’ın evine yemek götürmek için Bünyamin Karaca’yı çağırdığı iddia edildi.

Karaca ise, “Sen git ben arkadan geleceğim” diyerek eşini, kızının evine gönderdikten sonra dubleks evinde kendisini astığı ortaya çıktı.

Bünyamin Karaca, intihar etmeden günler önce eşi Sevgi Karaca’ya “Bana bir şey olursa çocuklarıma iyi bak diyerek nasihatte bulunduğu ve intiharının ardından eşine bir mektup bıraktığı iddia edildi.

Bünyamin Karaca, eşine bıraktığı mektupta borçlu olduğu kişileri ve alacaklı olduğu kişileri yazmasının yanı sıra “Çocuklarıma iyi bak. Benim arkamdan dik durun, kimseye muhtaç olmayın” diyerek not düştüğü de öğrenildi.

07 Tem 2019 - 17:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.