İmamoğlu için lokma dağıttı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için lokma dağıtıldı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde emekli bir hakimin eşi Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran seçimlerinden %55’le galip ayrılması münasebetiyle lokma döktürdü. Yahya Kaptanlılar “Her şey çok güzel oldu, daha da güzel olacak” diyerek muhtarlığın önünde keyifli anlar geçirdiler ve birlikte İzmir Marşını söylediler.

Etkinliğe Millet İttifakı’nın ortağı İYİ Parti’nin İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz de katıldı. Filiz’e Yahya Kaptanlılar “Emekleriniz için sağ olun, beraber başardık; beraber çok daha iyilerini de başaracağız” dedi.

01 Tem 2019 - 19:16 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.