İl yöneticisi koordinatör oldu… MHP'ye ilk jest o belediyeden geldi

Cumhur İttifakı kapsamında belediye başkan adayı çıkarmayan ve AK Parti adaylarını destekleyen MHP'ye ilk jest Karamürsel Belediyesi'nden geldi

MHP, Cumhur İttifakı kapsamında yerel seçimlerde Büyükşehir ve 12 ilçede aday çıkarmamış ve AK Parti'nin adaylarını desteklemişti. MHP'nin koşulsuz bir şekilde AK Parti'ye destek verdiği ifade edilse de belediyelerde ilk jest yapıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, MHP İl Yöneticisi Halil Yardım'ı, "Köylerden Sorumlu Koordinatör" olarak atadı.

25 Nis 2019 - 17:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.