İftiraya uğrayan polis Kocaeli’den sürüldü!

Geçtiğimiz aylarda Sakarya’da genç bir kızı gasp ve yağma yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru Geyve Cumhuriyet Savcılığı tarafından suçsuz bulundu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan polis memuru O.U. suçsuz bulunmasına rağmen ilimizden sürüldü.

Şubat ayında Sakarya’da E.C. isimli kadın ile görüşmeye giden polis memuru O.U., kızın erkek arkadaşı tarafından dolandırılmak istenmişti. Genç kız polis memuru O.U. iftira atarak polis memurunun kendisini gasp ettiğini iddia etmişti.

E.C. isimli kızın şikayeti üzerine polis memuru O.U. Geyve Cumhuriyet Savcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Geyve Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma tamamlandı, savcılık polis memurunun üzerine atılı bulunan suçlardan kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Yargıda aklanan Polis memuru O.U. il dışına sürüldü. Polis O.U. şimdi hakkında iftira atan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

#

20 Eyl 2018 - 11:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

03

SADIK KOÇ - BİLİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM BEN ONLARI YAŞATTIKLARINDAN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:24
02

Hawa çırak - Oktay uzun gibi değerli bir polis memuru sürüldü başlığı bizi çok üzdü kendisi işini hakkı ile yapan ailesine bağlı evlatlarına aşık bir baba etrafımdakilere nasıl daha fazla yardım edebilirim çabasında olan bir memur lütfen böyle değerli bir memuru sürüldü başlığıyla görmek istemiyoruz unutmayalım 23 yıldır bizi korumak için emek verdi o emeğe saygı olsun iftira atanlar sürülsün o insanlarla böyle değerli polisi aynı kefeye koymayalım sayın cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğana kadar iletilsin bu konu haberi okuyanlar tepkisiz kalmayin unutmayalım 23 yıl bizi korudu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:24
01

Hawa çırak - Oktay Uzun polis memuru altını çizerek polis memuru diyebiliyoruz işini hakkı ile yapan evlatlarına bağlı disiplinli etrafındaki insanlara nasıl daha fazla yardımcı olabilirim çabasında bir memur lütfen böyle memurları koruyalım sürüldu kelimesi bile Oktay uzun gibi değerli bir polis memuruna yakışmadı mesleğine saygı ailesine saygı toplum olarak böyle değerli memuru diil iftira atanların sürülmesi gerekmektedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:24