Hürriyet’ten marketlere, Dayanışma Kampanyası teşekkürü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in koronavirüs salgını üzerine ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Dayanışma Askısı Kampanyasına destek olan marketlere teşekkür belgesi ve Kocaelispor hediyeleri verildi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde, Covid-19’dan ekonomik olarak olumsuz yönde etkilenen ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirilen Dayanışma Askısı kampanyasına marketler yoğun ilgi gösterdi. İzmit Belediyesinin yardımlaşmayı yaygınlaştırmak için yaptığı kampanyaya çok sayıda market destek verdi. Vatandaşlar da İzmit Belediyesi tarafından maketlere koyulan Dayanışma Askıları’na kendileri için yaptıkları alışverişin yanı sıra fazladan erzak satın alıp koyarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

KOCAELİSPOR ÜRÜNLERİ DE HEDİYE EDİLDİ

Kampanyaya katılarak yardımlaşma duygusunu güçlendiren marketlere Av. Fatma Kaplan Hürriyet imzalı teşekkür belgesi verildi. İzmit Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından da marketlere Kocaelispor armalı maske, anahtarlık ve araç askısı hediye edildi. Market sahipleri de dayanışmayı arttıran kampanyadan dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sunarak, bu tür kampanyalara İzmit Belediyesinin yanında olarak her zaman destek vereceklerini belirtti.

KAMPANYAYA DESTEK VEREN MARKETLER

Dayanışma Askısı kampanyasına katılıp İzmit Belediyesi tarafında teşekkür belgesi verilen marketler;

Yenişehir Çağrı Market, Çarşı Çağrı Market, Ahi Market, Aso Market, Ata Market, Egemen Market, Toros Market, Kulla Market, Orka Gross Market, Yenişehir Rimal Market, Yahyakaptan Rimal Market Yahyakaptan Gross Market, Ankara Market, Kesmar Market, Akar Market, Mopaş Market, Semt Bakkal, Genceller Market, Nokta Market, Yakamoz Market, Ekonomi Market.

#

30 Tem 2020 - 12:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.