Hürriyet: "Tüm medya araçlarını kullanarak yaptıklarınızı anlatacağım"

Belediye meclisinde istediği yetkiyi alamayan Hürriyet, "Tüm medya araçlarını kullanarak yaptıklarınızı anlatacağım" dedi

İzmit Belediye Meclisi'nin ara toplantısında yaşanan gerginlik ve sözlü atışmaların sonunda Fatma Kaplan Hürriyet'in değil, Cumhur İttifakı'nın dediği oldu. Araç satın alımına izin veren AK Parti ve MHP meclis üyeleri, kredi kullanımına izin vermedi.

Araç satın alımı için iller bankasından kullanılması gereken kredi için onay vermeyen Cumhur İttifakı'na seslenen Hürriyet, “Kredi kullanmadan kamuyu zarara uğratacağınızı bildiğiniz halde bu millet zarar uğratıyorsunuz. Ben de bunu en etkili ve doğru bir biçimde halka anlatacağım. Gerek afişler, gerek pankartlar, birimlere asılacak bilgilendirme notları, video çekimleri ile ulusal medyayı da kullanarak milletin parasının nasıl ziyan edildiği, nasıl zarara uğratıldığını anlatacağım. Bunu tartışma yaratma için söylemiyorum. Milletimizin bunu bilmeye hakkı var” dedi.

Bir sonraki meclis 1 Ekim 2019 Salı günü saat 15:00’da yapılacak.

13 Eyl 2019 - 16:57 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.