Hürriyet kadroları doldurmak için hareket geçiyor… Bu yerlere kimler gelecek?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediye meclisinden yeni kadrolar için yetki isteyecek.

Yerel seçimlerin ardından, İzmit Belediyesi’nde kadro konusunda pek çok değişiklik yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeni bir kadro yapılanmasına daha gidiyor. Belediye içinde oluşturulacak yeni kadrolar için Hürriyet, belediye meclisinden yetki isteyecek.

6 Ağustos günü yapılacak olan İzmit Belediye meclis toplantısında, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafında hazırlanan pek çok memur kadrosu için teklifler gündem gelecek.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafında 4 bölümde hazırlanan yeni kadro yapılanması be kadro değişiklikleri ile ilgili teklifler sonrası kaç kişinin İzmit Belediyesi’nde istihdam edileceği henüz belli değil.

6 Ağustos günü yapılacak olan İzmit Belediye meclis toplantısında yeni kadro yapılanması, belediye meclis üyelerinin onayına sunulacak.

Belediye meclis gündemine gelecek o maddeler şöyle;

Belediyelerin çocuklar, kadınlar, gençler ve engelliler gibi grupların sosyal ve kültürel gereksinimlerini karşılamak amacıyla, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu ve “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği” uyarınca ihdas edilmesi düşünülen memur kadrosu ile ilgili hazırlanan “II sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetveli” teklifi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 17.07.2019 tarih ve 1737 sayılı yazısı.

6360 sayılı Kanun uyarınca tüzel kişiliği kaldırılan köylerin mahalle olarak Belediyemiz hizmet alanlarına dahil olması ve belediye hizmet alanlarının genişlemesinden dolayı, daha etkin ve hızlı hizmet üretmek düşüncesiyle “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği” uyarınca ihdas edilmesi düşünülen memur kadrosu ile ilgili hazırlanan “II sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetveli”  teklifi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 17.07.2019 tarih ve 1738 sayılı yazısı.

Belediyemiz hizmet alanları içerisinde iş ve işlemlerin daha etkin yürütülebilmesi amacıyla; Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün görev tanımı ile yapılan işlerin birbirine uyuşmamasından dolayı mevcut kadro ünvanının unvan değişikliği yapılarak yeni oluşturulan müdürlük (Koordinasyon İşleri Müdürü) adı altında daha etkin ve hızlı hizmet üretmek düşüncesiyle, “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği” uyarınca kadro unvanının unvan değişikliği ile ilgili hazırlanan  “III sayılı Dolu Kadro Değişikliği Cetveli” teklifi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 17.07.2019 tarih ve 1739 sayılı yazısı.

Belediyemiz hizmet alanları içerisinde iş ve işlemlerin daha etkin yürütülebilmesi amacıyla; mevcut bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adı altında yürütülen hizmetlerin iki birim altında yürütülmesi düşünüldüğünden, yeni oluşturulan müdürlüklerin “Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliği” uyarınca ihdas edilmesi gereken memur kadroları ile ilgili hazırlanan “II sayılı Boş Kadro Değişikliği Cetveli” ile “III sayılı Dolu Kadro Değişikliği Cetveli” teklifi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 24.07.2019 tarih ve 1765 sayılı yazısı.

03 Ağu 2019 - 11:30 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.