Hürriyet'e onlar vekalet edecek!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1. ve 2. başkanvekili AK Parti'li meclis üyelerinden seçildi

İzmit Belediye Meclisi'nde, meclis 1. ve 2. başkanvekillerinin de seçimi oldu. Bu isimler için AK Parti ve CHP ayrı isimler önerdi. AK Parti Hayrettin Ünlü ve Engin Duymaz isimlerini önerdi. CHP ise Ünal Özmural ve Arsal Arısal'ı önerdi.

Hayrettin Ünlü 21, Engin Duymaz 21 oy alarak birinci ve ikinci başkan vekili oldu.

AYRI AYRI ÖNERDİLER

Önce  katip üyeler seçildi. İzmit Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında katip üyelikler, başkan vekilliği ve komisyonlar için seçim gerçekleştirdi. Tüm seçimlerde AK Parti ve CHP, ayrı listeler sundu. Önce katip üyelikleri için seçim yapıldı.

KATİP ÜYELER 17'YE 21 AK PARTİ 

AK Parti, Aysel Demirtaş ve Ersin Alparslan'ı, CHP ise Devrim Bal ve Mehmet Baştürk’ü önerdi. AK Parti'nin önerdiği isimler seçildi. Demirtaş: 21 Alparslan: 21 Bal: 17 Baştürk: 17 oy aldı.

20 Nis 2019 - 15:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.