Hürriyet cezaevinde PKK’lılarla mı görüştü?

AK Partililer, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in 2016 yılında PKK’lıları ziyaret ettiği iddiasını yeniden gündeme getirdi.

Yerel seçimler yaklaştıkça, partiler arsında şimdi eski defterleri açma yarışı başladı. Son günlerde örgütle yasadığı sıkıntılar dolayısıyla zor günler geçiren CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili 2016 yılında yapılan bir haber yeniden gündeme geldi.

Dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 2016 yılında yaptığı açıklamada, 24 CHP milletvekilinin cezaevlerinde teröristlerle görüştüğünü açıklamıştı. O açıklamada da 24 milletvekilin ismini tek tek saymıştı. O isimler arasında İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ile Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da bulunuyor.

Bekir Bozdağ, Hürriyet’in cezaevinde bulunan 3 PKK hükümlüsü ile görüştüğü belirtmişti. Şimdi AK Partililer bu ziyareti soruyor. Bu konu seçim sürecinde oldukça tartışılacak gibi.

22 Oca 2019 - 19:31 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.