Hırsızlar kabloları çaldı köylüler aylardır telefonsuz kaldı!

Kandıra Beyceğiz Mahallesi’nde kablo hırsızlarının çaldığı 1 kilometrelik hat yüzünden, mahalle sakinleri 8 aydır telefon ve internet kullanamıyor. Türk Telekom’da 1 kilometrelik hattı bir türlü onarmadı

Kandıra’nın Merkez Erikli Muhtarlığı’na bağlı Beyceğiz Mahallesi’nde Türk Telekom’a ait 2 buçuk kilometrelik hattın 1 kilometrelik kablosu, yaklaşık 8 ay önce kişi veya kişilerce çalınmıştı. O günden bu yana yetkililere defalarca bildirilmesine rağmen onarılmayan kablolar yüzünden mahalle sakinleri telefonsuz ve internetsiz kaldı. Sorunun çözülmemesine tepki gösteren mahalle yetkililere seslendi.

Kesinti nedeniyle 8 aydır iletişim sorunu yaşadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Muhittin Battal, şöyle konuştu; “Mahalle muhtarımızla birlikte defalarca Türk Telekom Kandıra Şubesi’ne ve genel merkeze durumu bildirdik. Abone sayısının az olmasını gerekçe göstererek hattın takılmayacağını bildirdiler. Bunun üzerine imza toplayarak Kaymakamlığa ve BİMER’e şikayette bulunduk. 8 aydır bekliyoruz. İnternet ve telefon kullanamıyoruz. 50 yıllık bir hat bu. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştık. 50 yıldır kullandığımız hattın bir kilometresini takamayacaklarını söylüyorlar. Beyceğiz sakinleri olarak yetkililerden sesimizi duymalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.”

08 Ara 2017 - 10:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.