Hayırlı olsun başkan… 270 bin liralık yeni makam aracı aldı!

Kandıra Beledide Başkanı Adnan Turan, 270 bin lira değerindeki yeni makam aracı ortaya çıktı

Devasa borçları ve yaşanan ekonomik krize rağmen belediye başkanları lüksten bir türlü vazgeçmiyor. Sürekli, “yeni borçlar yapmayın”, “lüzumsuz harcama yapmayın” uyarılara rağmen yeni makam araçları alınmaya devam ediliyor. O belediye başkanlarından biri de Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan.

2020 MODEL 

34 milyon TL.’lik bütçesi ile Kocaeli’nin en az bütçeye sahip belediyesi olan Kandıra’nın belediye başkanı Adnan Turan kendine yeni makam aracı aldı. Daha önce Volkswagen marka bir otomobili makam aracı olarak kullanan Turan, şimdi ise 2020 model “Skoda Süper B marka” araç kullanmaya başladı. 41 KB 001 plakası takılan araçla Turan, Büyükşehir Belediye meclis toplantında boy gösterdi.

 

NE KADAR ÖDENDİ?

2020 model Skoda Süper B marka aracın liste satış fiyatı 270 bin liradan başlıyor. Özellikleri eklendikçe fiyatı ise 300 bin lirayı aşıyor. Aracın sigortasının bile İstanbul’dan bir firmaya yaptırdığı öğrenilirken Kandıra Belediyesi’nin kasasıdan ise bu araç için ne kadar para çıktığı henüz açıklanmadı.  Rent a Car işi yapan Adnan Turan’ın yeni makam aracı ise daha çok konuşulacak gibi.

ESKİ MAKAM ARACI

12 Ara 2019 - 19:58 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.