Hayat Kimya’da yine skandal olay… İşçiler suyun içinde çalışıyor!

Hayat Kimya fabrikası yine gündemde. Bu kez ise fabrikada işçilerin suyun içinde çalışmak zorunda bırakıldığı ortaya çıktı.

Kocaeli’nin en büyük fabrikalarından biri olan Hayat Kimya fabrikası ile ilgili skandallar bitmek bilmiyor. Başiskele’de kurulu bulunan Hayat Kimya fabrikasında çalışan işçilerin maaş promosyonlarının işçilere verilmediğinin ortaya çıkmasının ardından, bu kez de fabrikada işçilerin suyun içinde çalışmak zorunda bırakıldığı ortaya çıktı.

Hayat Kimya fabrikasının sürekli tekrar eden su basma sorunu bir türlü çözülemiyor. Borulardan sızan su fabrika içini kaplıyor. Yer yer neredeyse 1 karış su basan fabrikada işçiler bu halde çalışmak zoruna bırakılıyor.

İş güvenliğinin yok denecek kadar az olduğu Hayat Kimya fabrikasında yaşanan bu durum ise çalışanların büyük tepkisini çekiyor. İşveren ise bu sorunun çözümü için geçici önlemler almaktan başka hiçbir şey yapmıyor.

21 Oca 2019 - 10:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.