Hava sıcaklığı düşüyor, yağmur geliyor!

Kocaeli’de mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı hızla düşecek. Serin hava ise yağmur getirecek.

Kocaeli’de uzun süredir devam eden mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak ve bunaltıcı hava, yerini serin ve yağışlı bir havaya bırakacak.

Kocaeli’de bugün beklen en yüksek hava sıcaklığı 29 derece civarında olacak. Kocaeli yer yer yağmur bekleniyor. Yağışlı hava yarında devam edecek. Hava sıcaklığı 30 derece civarında olacak.

Cumartesi günü ise hava sıcaklığı 5 derece birden düşerek 25 derece inecek. Cumartesi günü de yer yer şiddetli yağmur bekleniyor.

Pazar günü yağışlı hava etkisin kaybeden. Pazar ve pazartesi günü Kocaeli’de beklen en yüksek hava sıcaklığı 26 derece civarında olacak.

15 Ağu 2019 - 11:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.