Hastaneyi yapmayı unuttular!

Gölcüklülere söz verilen devlet hastanesinin arazi tamam, ihalesi yapıldı ancak henüz hastanenin temeli bile atılamadı

Gölcük’te büyük bir sağlık açığını kapatması beklenen Gölcük Devlet Hastanesi için D-130 karayolu kenarında, Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde 250 yataklı yeni ve modern hastane binası yapılmasına karar verilmişti. Hastanenin yapılacağı alanda bulunan Migros adlı mağazaya ait bina yıkılmıştı.

 

71 MİLYONA İHALE EDİLMİŞTİ 2016 yılının başında hastane için ihaleye çıkıldı, ihaleyi kazanan firma Özge İnşaat olarak açıklandı. 71 milyon 250 bin TL’ye mal olacak hastane için her şey hazırlandı ancak Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli bile atılamadı. 250 yataklı olması planlanan hastane, Gölcük’te büyük bir sağlık açığını kapatacaktı. 

 

SÖZ VERİLMİŞTİ AMA…

Seçimlerde Gölcüklülere sözü verilen hastanede çalışma başlasaydı inşaat büyük ölçüde tamamlanacaktı ancak hastanenin temeli bile atılmadı. Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

TASARRUF TEDBİRİ Mİ?

Devlet, kamu yatırımlarında tasarruf tedbirleri kapsamında birçok projeyi başlatmama kararı almıştı. Ancak Gölcük Devlet Hastanesi’nin ihalesi tasarruf tedbir kararlarının çok öncesinde gerçekleştirilmişti. Gölcüklüler hastanelerine kavuşma konusunda artık endişeli…

03 Ara 2018 - 20:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.

02

abdullah sert - yapılacak olan hastane için beklentiler maalesef azaldı.bu arada yüzbaşılara gitmek için eski asfalt da söküldü çielenin haddi hesabı yok. hiçbir yetkili açıklama da yapma gereği duymuyor.gölcükteki muhalefet partileri derin uykuda.iyi rüyalar hepinize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 20:08
01

mehmet arıcı - medya tek tip olunca bu tür haberlere yer vermez.hastane inşaatı durdu haberi de bu yüzden sakıncalı sayılıyor.yazık yazık yazık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 20:08