Hastaneyi basıp sağlık görevlisini darp ettiler!

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık personeli, birkaç kişi tarafından darp edildi

Hastaneyi basıp sağlık görevlisini darp ettiler!
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgi ve iddialar göre, gündüz saatlerinde acil servise gelen bir hastanın EKG çektirmek için, tedavisi yapılıyor. Hasta, kadın hemşire istiyor. Sağlık görevlileri ise ‘Burası acil burada ayrım olmaz’ diyor. Tedavi için gelen hastanın ise bu sırada görevlilere hakaretler yağdırdığı belirtildi. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen hasta bu kez akşam saatlerinde yanında birkaç kişi ile hastaneye geldi. Bu sırada karşılaştıkları sağlık görevlisi darp ettiler. Saldırganlar ise geldikleri gibi hastaneden ayrıldı.

Yaşan olaya tepki gösteren sağlık çalışanları hastanede çok ciddi bir güvenlik sorunu olduğu dile getirdiler. Yaşanan olayı anlatan sağlık görevliler, “Hastanemizde 1 polis, 2 jandarma bekliyor. Ama hiçbir şekilde müdahale etmemişler. Bizim hastanemizde genel olarak güvenlikle ilgili bir sıkıntımız var” diye konuştu.

08 Eki 2018 - 00:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Koz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Koz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Koz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Koz değil haberi geçen ajanstır.